FOTOFINDER – KOMPUTERES ANYAJEGYSZŰRÉS

Időpontfoglalás

Online időpontfoglalás


Telefonos időpontfoglalás

+36 20 561 6501

FOTOFINDER – KOMPUTERES ANYAJEGYSZŰRÉS

A FotoFinder a bőrdaganatok diagnosztizálásában teljesen egyedülálló, új távlatokat nyitó, automatizált, intelligens képalkotó rendszer, mely már a LIFE Centrumban is elérhető.
A FotoFinder Systems GmbH, a világ élen járó képalkotó berendezés gyártója fejlesztette ki a FotoFinder gépet, ami a TBD, vagyis teljes testfelületi dermatoszkópia technológiájátt használja. A rendszer a modern hardver, a kiváló kameratechnológia és a speciális szoftver intelligens együttműködésére épül.

A berendezés rendkívül a nagy felbontású (50 megapixeles), polarizált és különleges utómunkán áteső, nyers képek alapján teszi lehetővé a bőrgyógyász szakorvosunk számára a bőrkárosodások struktúrájának és elváltozásainak elemzését.
Négyszázszoros nagyítású, kiváló minőségű videó dermatoszkópia segítségével az orvosok a bőr legapróbb sejtszerkezeteit is tudják vizsgálni. A teljesen automatizált testszkennelés során a berendezés azonosítja a meglevő bőrelváltozásokat, sérüléseket, így szakorvos azonnal láthatja a rendellenes, többitől eltérő anyajegyet és a különböző bőrelváltozásokat.
A FotoFinder sokoldalúsága egyedülálló a korai bőrdaganatok diagnosztikájában.
Napjainkban a daganatos megbetegedések száma folyamatosan nő. Kiemelten fontos az éves szűrővizsgálatokon való részvétel. A felismerés, az elváltozás időben történő kiszűrése életet menthet.
A vizsgálat során mesterséges intelligenciát és az emberi tapasztalatot együttesen használja szakorvosunk, Dr. Bradács Éva.
AI (mesterséges intelligencia) alapú Moleanalyzer pro speciális szoftver segít a bőrkárosodások elemzésében és kockázatosságuk megállapításában. A rendszer a világon jelenleg elérhető leghatékonyabb algoritmusokon alapul. A Heidelbergi Egyetemi Kórházban végzett, „Ember a gép ellen” elnevezésű felmérés során a FotoFinder kimagasló eredményt ért el érzékenység és specifikusság terén, így a diagnosztika pontosságát tekintve tapasztalt dermatoszkóp szakértőkkel is képes felvenni a versenyt.

Forrás: internet
Kép: FotoFinder Systems GmbH

ORVOSAINK
Dr. Laveczky Lívia
bőrgyógyász
Rendelési idő:
Kedd - 13.00-19.00
Szolgáltatások árai
Első vizsgálat
24.000 Ft
Kontroll vizsgálat
20.000 Ft
Fibroma, atheroma eltávolítása testtájanként
30.000 Ft
Fibroma, atheroma eltávolítása testtájanként
45.000 Ft
FotoFinder anyajegyszűrés (maximum 15 anyajegy befotózása esetén)
29.000 Ft