HASZNOS INFORMÁCIÓK

Tisztelt Pácienseink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket a szolgáltatásainkra történő bejelentkezések, illetve az esetleges lemondások módjáról.

BEJELENTKEZÉS:
Betegeinket kizárólag előzetes időpontfoglalás alapján tudjuk fogadni. Bejelentkezéshez kérjük hívja az alábbi telefonszámainkat:
központi call center:
+36/22 340-048 vagy +36/20 561 6501, vagy +36/20 242 1035 (munkanapokon 8.00-16.00).
nőgyógyászati call center:
+36/20 512 2383 (munkanapokon 8.00-16.00, pénteken: 8.00-12.00).
mammográfiai call center:
+36/20 447 3855 (munkanapokon 8.00-12.00).

IDŐPONTLEMONDÁS:
– Kérjük, hogy amennyiben az előre lefoglalt vizsgálati vagy beavatkozási előjegyzését valamilyen okból szeretné lemondani, azt 2 munkanappal az időpont előtt szíveskedjék jelezni felénk a fenti telefonszámokon! 
– Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben egy naptári éven belül két alkalommal nem jelenik meg előre lefoglalt előjegyzésein és azokat legalább 2 munkanappal az adott időpont előtt nem mondta le, a LIFE Egészségcentrum fenntartja a jogot, hogy a vizsgálat vagy beavatkozás (pl. egynapos sebészeti műtét, endoszkópos beavatkozás) díjának 50%-át kiszámlázza!

TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK:
– Pácienseink a szabad kapacitás erejéig jogosultak a LIFE magánparkoló használatára, melyről bővebben az alábbi linken tájékozódhat!
– A gördülékeny rendelésmenedzsment érdekében, kérjük, hogy a kapott időpont előtt 10- 15 perccel korábban érkezni szíveskedjen, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre az adminisztrációs feladatok elvégzésére.
– Érkezéskor kérjük jelezze kollégáinknak, hogy milyen vizsgálatra vagy vizsgálatokra, illetve beavatkozásokra érkezett.- A szolgáltatások befejeztével kérjük fáradjon recepciónkhoz, ahol munkatársaink ellenőrzik, hogy minden előjegyzett vizsgálat elvégzésre került-e. Illetve egyeztetik a szükséges kontroll-, és diagnosztikai vizsgálatokat, valamint az ezekhez kapcsolódó időpontfoglalást.
– Szolgáltatásinak ellenértéke recepciós kollégáinknál fizetendő!
– A LIFE Egészségcentrumban bankkártyás, illetve SZÉP kártyás (szabadidő alszámla) fizetés is lehetséges!
– Az egészségügyi ellátás jellegzetességéből adódóan előfordulhat, hogy orvosainknak nem várt ellátást kell végezniük, ezért Önnek várakozniuk kell. Előre is köszönjük az Önök ilyen esetekben tanúsított megértését és türelmét.
– A LIFE Egészségcentrum egész területén TILOS a kép, illetve a hang-és a videó felvétel készítése, illetve kerülendő a mobiltelefonok használata!
– A LIFE Egészségcentrum külső és belső területén TILOS a dohányzás!

Köszönjük, hogy a LIFE Egészségcentrumot választotta!
Tiszteljen meg minket bizalmával a jövőben is!