SZŰRŐCSOMAGOK

Időpontfoglalás

Online időpontfoglalás


Telefonos időpontfoglalás

+36 20 561 6501

SZŰRŐCSOMAGOK

Az esetek döntő többségében, már csak akkor fordulunk orvoshoz. amikor valamilyen egészségügyi problémánk jelentkezik.

Pedig a betegségek megelőzése a rendszeresen végzett, az adott személyre szabott vizsgálatok segítségével megelőzhető lenne. 

Az évről- évre végzett vizsgálatok eredményeit összehasonlítva jóval a tünetek fellépte előtt lehetőség lenne a kóros folyamatba beavatkozni, megállítani, visszafordítani, adott esetben kezelni.

Hazánkban a szív és érrendszeri és a daganatos megbetegedések okozzák a legtöbb problémát. Ezen betegségek, hosszú ideig is rejtve maradhatnak, és már csak akkor észleljük a bajt, amikor az már nem fordítható vissza teljes mértékben. 

A szűrővizsgálatok igénybevételével ezen betegségek megállapíthatók és még kezdeti stádiumban észlelve nagy eséllyel maradandó károsodás nélkül kezelhetők.

A Life Egészségcentrumban nagy figyelmet fordítunk a betegeink magas szakmai színvonalon történő ellátására, elégedettségére, kényelmére.

Ezen szempontok figyelembevételével járunk el szűrővizsgálataink összeállítása és lebonyolításakor is. 

Több csomagot állítottunk össze szakorvosaink bevonásával.

A vizsgálatok hatékonyságát növeli, amennyiben pácienseink a belgyógyászati-kardiológiai valamint az ultrahang vizsgálatokra kész laborlelettel érkeznek.

Kérjük az időpont lefoglalásánál ezt vegyék figyelembe. 

Egészségfelmérő alapcsomag:

Tartalma: belgyógyászati vizsgálat, EKG, állapotfelmérő laborcsomag.

Ára: 41.000 Ft

Egészségfelmérő közepes csomag:

Tartalma: belgyógyászati vizsgálat, EKG, állapotfelmérő laborcsomag (férfiaknál kiegészítve PSA vizsgálattal, hölgyeknél: CA-125 vizsgálat), hasi ultrahang vizsgálat, szemészeti vizsgálat, bőrgyógyászati vizsgálat.

Ára: 110.000 Ft

Egészségfelmérő nagy csomag:

Tartalma: belgyógyászati vizsgálat, EKG, állapotfelmérő laborcsomag (kiegészítve: THS továbbá férfiaknál PSA vizsgálattal, hölgyeknél: CA-125 vizsgálattal,), hasi ultrahang vizsgálat, szemészeti vizsgálat, bőrgyógyászati vizsgálat, urológiai, illetve nőgyógyászati vizsgálat, carotis ultrahang, fül-orr gégészeti vizsgálat

Ára: 175.000 Ft 

Kardiológiai csomag: 

Tartalma: kardiológiai vizsgálat, EKG, szívultrahang, állapotfelmérő laborcsomag, szükség esetén terheléses EKG.

Ára terheléses EKG nélkül: 54.000 Ft

Ára terheléses EKG elvégzésével: 79.000 Ft

Pajzsmirigy csomag:

Tartalma: endokrinológiai vizsgálat, pajzsmirigy laborcsomag, pajzsmirigy ultrahang.

Ára: 69.000 Ft

Középpontban a Nő csomag:

Tartalma: belgyógyászati vizsgálat, EKG, állapotfelmérő laborcsomag (kiegészítve: TSH és CA-125 vizsgálattal) nőgyógyászati vizsgálat ultrahanggal, cytológiai mintavétellel, mammográfiai vizsgálat, emlő ultrahang, bőrgyógyászati vizsgálat. 

Ára: 139.000 Ft

Középpontban a Férfi csomag:

Tartalma: kardiológiai vizsgálat, EKG, szívultrahang, állapotfelmérő laborcsomag (kiegészítve: TSH és PSA vizsgálattal) urológiai vizsgálat, bőrgyógyászati vizsgálat. 

Ára: 108.000 Ft

A csomagokhoz természetesen további vizsgálatok is kérhetők, illetve igény szerint személyre szabott egyedi vizsgálatsor összeállítását is vállaljuk.