BEMUTATJUK ÚJ ORVOS KOLLÉGÁNKAT!

A gyermekek, ahogy mindenkinek, így számunkra is kiemelten fontos szerepet töltenek be az életünkben. Éppen ezért, igyekszünk a legjobb orvost biztosítani a számukra.

Örömmel osztjuk meg Önökkel, hogy a LIFE Egészségcentrum orvosi csapata folyamatosan kiváló szakemberekkel bővül, így február 7-től Dr. Wilhelm Róbert, gyermekgyógyász szakrendelése is elérhető lesz nálunk!

Dr. Wilhelm Róbert 1971-ben született Dombóváron. A székesfehérvári Teleki Blanka Gimnáziumban érettségizett, majd a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi szakán diplomázott. Másoddiplomáját a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán, MBA szakon szerezte. A Szent György Kórház gyermekosztályán kezdtett el dolgozni. 2002-ben csecsemő- és gyermekgyógyászatból szakvizsgázott, azóta házi gyermekorvosként dolgozik a székesfehérvári, 4. számú gyermek körzetben. Az Alba Családorvosi Egyesület elnökeként a székesfehérvári és kistérségi ügyeletet irányítja lassan egy évtizede. Harmadik éve a Fejér megyei házi gyermekorvosi kollegiális szakmai vezetője. Az alapellátás mellett az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia gyermekorvosaként is tevékenykedik több mint tíz éve.

Központi call centerünkön pedig már időpontot is foglalhatnak hozzá munkanapokon 8 és 16 óra között a +36-20/561-6501-es vagy a +36 20/242 1035-ös telefonszámon.

Forduljon Ön is bizalommal legújabb kollégánkhoz gyermeke panaszaival!