• +36 20 561 6501 / +36 22 340 048
  • info@lifecentrum.hu

FOTOFINDER – KOMPUTERES ANYAJEGYSZŰRÉS

A FotoFinder egy, a bőrdaganatok diagnosztizálásában teljesen egyedülálló, új távlatokat nyitó, automatizált, intelligens képalkotó rendszer, mely már a LIFE Centrumban is elérhető.

A világ élvonalába tartozó képalkotó berendezés gyártó FotoFinder Systems GmbH, fejlesztette ki azt a FotoFinder gépet, ami a teljes testfelületi (TBD) dermatoszkópia technológiáját használja. A rendszer a modern hardver, a kiváló kameratechnológia és a speciális szoftver intelligens együttműködésére épül.
A készülék rendkívül nagy felbontású (50 megapixeles), polarizált és különleges utómunkán áteső, nyers képek alapján lehetővé teszi bőrgyógyász szakorvosunk számára a bőrkárosodások struktúrájának és elváltozásainak elemzését. A négyszázszoros nagyítású, kiváló minőségű videó dermatoszkópia segítségével pedig a bőr legapróbb sejtszerkezeteit is vizsgálni tudják. A teljesen automatizált testszkennelés során a berendezés azonosítja a meglevő bőrelváltozásokat, sérüléseket, így szakorvos azonnal láthatja a rendellenes, többitől eltérő anyajegyet és a különböző bőrelváltozásokat.
A FotoFinder sokoldalúsága egyedülálló a korai bőrdaganatok diagnosztikájában.
S mivel sajnos napjainkban a daganatos megbetegedések száma folyamatosan nő, így kiemelt fontossággal bír az éves szűrővizsgálatokon való részvétel. A felismerés, valamint az elváltozás időben történő kiszűrése életet menthet.
Az AI (mesterséges intelligencia) alapú Moleanalyzer pro speciális szoftver segít a bőrkárosodások elemzésében és kockázatosságuk megállapításában. A rendszer a világon jelenleg elérhető leghatékonyabb algoritmusokon alapul. A Heidelbergi Egyetemi Kórházban végzett, „Ember a gép ellen” elnevezésű felmérés során a FotoFinder kimagasló eredményt ért el érzékenység és specifikusság terén, így a diagnosztika pontosságát tekintve a tapasztalt dermatoszkóp szakértőkkel is képes felvenni a versenyt.
Így mostantól a kivizsgálás során a mesterséges intelligenciát és az emberi tapasztalatot együttesen használja majd bőrgyógyász szakorvosunk, Dr. Bradács Éva.
Sok szeretettel várjuk Önt is a LIFE Egészségcentrum legújabb bőrgyógyászati szolgáltatásán.
Bejelentkezés és bővebb információ központi call centerünkön lehetséges:
Telefonszám: +36/20 561 6501 (munkanapokon 8.00-16.00)

Forrás:
Fotó: FotoFinder Systems GmbH
Szöveg: internet