ÖNÖK ÍRTÁK RÓLUNK!

Mindig örömmel tölt el bennünket, ha úgy segíthetünk, hogy az élményként marad meg a hozzánk fordulókban, hiszen kollégáink minden nap azért dolgoznak, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák Ügyfeleinknek!

Egy kedves Páciensünk most Dr. Medveczki Zoltán Ph.D vizsgálatáról számolt be nekünk részletesen, hogy Önök is közelebbről megismerhessék a szakterületetét.

“4 hónapja folyamatos fájdalmaim voltak. A bal arc felemen a fogam, a fülem, az állcsontom. Már a rágás is nehézséget okozott, illetve éjszaka erős fájdalomra ébredtem. Elsőként felkerestem fül-orr-gégészt, majd fogorvost, aki a panoráma röntgenen sem talált semmit. Ezután megkerestem egy neurológust, aki szintén megállapította, hogy a szakterületébe vágó probléma nincs. Ekkor olvastam, hogy a LIFE Egészségcentrumban új orvos, Dr. Medveczki Zoltán kezdett dolgozni, aki a lézeres műtétek specialistája. Már az első vizsgálat is egészen más volt.

Nagyon alaposan, körültekintően megvizsgált és kimagaslóan kedves volt. Arc ultrahangot csinált, amiből megállapította, hogy hol van a probléma. Elküldött orr és melléküreg CT-re, aminek képeit nézve megállapította, hogy orrsövényferdülésem van egy oldalon, orrkagyló megnagyobbodás a másikon, és a bal arcüregben pedig egy teljes üreget kitöltő cysta.
Rögtön elő is jegyzett műtétre, amit kíváncsian várok.”

Amennyiben pedig Ön is hasonló panaszokkal küzd a mindennapokban, keresse bizalommal Dr. Medveczki Zoltán Ph.D-t, és szabaduljon meg a problémáitól mielőbb!