• +36 20 561 6501 / +36 22 340 048
  • info@lifecentrum.hu

UROLÓGIAI ENDOSZKÓPIAI FEJLESZTÉS A LIFE EGÉSZSÉGCENTRUMBAN

2021-es év egy komoly technológiai fejlesztéssel indult a Life-ban. A szakterület leginnovatívabb felszereléseivel és beavatkozásaival már magán egészségügyi ellátás keretein belül is előjegyeztetheti endoszkópos vizsgálatát és műtétjét, hogy a lehető leghamarabb megoldódjanak urológiai problémái. 

Ennek köszönhetően a régióban egyedülálló módon egynapos sebészetünk szolgáltatáspalettája az alábbiakkal bővült:
– Cisztoszkópia merev eszközzel (húgyhólyagtükrözés)
– Cisztoszkópia flexibilis eszközzel (húgyhólyagtükrözés)
– Hólyagkő eltávolítás
– Húgyhólyag biopszia (szövettani mintavétel)

A beavatkozásokat a megfelelő érzéstelenítés mellett végezzük!

Az urológiában számos köves, gyulladásos, illetve daganatos betegségre is fény derülhet a cisztoszkópos vizsgálat során, sőt bizo­nyos esetekben a betegség nem csak diagnosztizálható, hanem még a terápia is megvalósítható általa.

A hagyományos merev eszközök hasz­nálata mellett Egészségcentrumunkban természetesen már megtalálható a korszerűbb vékonyabb, hajlékonyabb kivitelű flexibilis cisztoszkóp is, melynek segítségével a beavatkozás kevésbé kellemetlen, kevésbé fájdalmas.

Ez évtől lehetőség nyílik intézetünkben – az egynapos sebészet keretein belül – a vesevezetékek /uréterek/ betegségeinek vizsgálatára, egyes esetekben köveinek eltávolítására, dupla J sztent felhelyezésére és levételére, illetve az egyes szervi elváltozások szövettani diagnózisára is. A beavatkozásokat urológiai szakvizsgálatnak kell megelőznie.  

Csökkentse a várakozásból adódó stressz okozta szövődmények lehetőségét és lépjen a gyógyulás útjára mielőbb. Intézményünkben a lehető legrövidebb várakozási idővel, kellemes, és diszkrét környezetben, profi műszerezettséggel, valamint elismert szakemberekkel várjuk. Ne éljen együtt a fájdalommal, illetve ne halogassa tovább szakorvos felkeresését, hiszen Dr. Csúsz Gábor Főorvos több évtizedes szakmai tapasztalata jelenti a garanciát arra, hogy Ön a diagnosztika és beavatkozás egésze alatt a legjobb kezekben lesz egészségcentrumunkban.
Időpontfoglaláshoz hívja központi call centerünket a +36/20 561 6501- as telefonszámon, munkanapokon 8.00 és 16.00 között.